Containers

Tijdelijke opslag nodig om u woning te verbouwen of een veilige plek op de bouwplaats? Er zijn tal van redenen te bedenken om een container te gebruiken. Wij hebben containers in diverse afmetingen, zowel voor de verhuur als verkoop.

Hijsmiddelen

Na jaren lange verhuur van mobiele telekranen weten wij als geen ander hoe hijsmiddelen in de praktijk moeten werken en kunnen u daardoor deskundig advies geven voor iedere klus.

kantoorunits

De mogelijkheden voor een kantoorunit zijn eindeloos. Zo worden deze vaak ingezet als mobiel kantoor op de bouwplaats. Maar ook oplossingen als schuur, kantine, kantoor aan huis komen wij steeds vaker tegen. De nieuwste trend is tijdelijke huisvesting op de bouwplaats als preventieve beveiliging.

Schaftwagens

Een schaftwagen is een praktisch tijdelijk onderkomen omdat deze makkelijk en goedkoop zelf te verplaatsen is. Maar een schaftwagen kan ook heel leuk zijn als tuinhuisje voor de kinderen of als bed en breakfast! Kortom het bekijken waard.

De Koker B.V.

De Koker B.V. is uw betrouwbare partner voor levering en verhuur van mobiele bouwaccommodaties, hijsmiddelen en overige bouwgerelateerde materialen. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven en met u meedenken naar een passende oplossing voor uw project.

Ons werk

 • Van kantoorunit naar snackbar

  Deze unit is door ons voorzien van een groot kozijn aan de voorzijde en netjes afgeleverd in de bedrijfskleuren. De unit doet nu dienst als snack kraam.

 • Speciale manbak of werkbak

  Wij hebben deze werkbak speciaal laten maken zodat er een combinatie ontstaat van personen en materialen in een bak. De bak is voorzien van alle keuringen en certificaten en kan bij ons worden gehuurd.

 • Enorme voorraad hijslussen

  Een klein overzicht van onze voorraad invoegers.

 • Betonkubels van groot tot klein

  Hier een foto van een 2000 liter kubel maar ook voor een 350 liter kubel kunt u bij ons terecht.

 • Historie De Koker B.V.

  In het verleden hebben wij mobiele kranen verhuurd. Hiermee zijn wij sinds 2013 mee gestopt

Woensdag 20 maart 2013

Lancering geheel vernieuwde website van De Koker B.V.

Melding

venster sluiten